top of page
Oslo lydutleie service

Serviceavtale

Oslo lydutleie har stor fokus på kvalitet, det er derfor viktig at utstyret blir behandlet riktig og følger deres service intervaller. Ved bruk av vår serviceavtale vil vi jevnlig teste og rengjøre alt utstyr i henhold til servicemanualen, dette forsikrer deg som kunde at du alltid har en velfungerende installasjon. Skulle noe av utstyret trenge service sørger vi for låneutstyr til verkstedet har fått utført reparasjonen.

 

Ett system som brukes ofte hver uke trenger service mellom 4 opp til 8 ganger i året om det brukes hver dag. Dette sikrer våre kvalitetsprodukter levetid i mange år fremover.
 

Oslo lydutleie utfører service på alle typer produkter, skulle ikke vårt verksted ha det nødvendige utstyret for å fullføre servicen har vi gode avtaler med flere aktører både i Norge og utlandet.

Om dere trenger en service eller reparasjon på dagen har vi døgnåpen vakt telefon på 900 13 412, en teknikker vil da blir sendt ut for å berge krisen. Dette er også nødtelefonen til russen om det oppstår uventede problemer med lyd eller lys systemet.

Support

bottom of page