top of page
oslo lydutleie mixer

Oslo lydutleie AS er totalleverandør av lyd, lys og scene til både små og store arrangementer. 

Vårt mål er å gi en unik opplevelse til alle våre kunder. Det er mange aktører å velge mellom i Norge, men få av disse har fokus på god lyd og kundeservice. Dette er ikke tilfellet hos Oslo lydutleie. Våre teknikkere har drevet med lyd hele livet og noen kan si vi har blitt født med lyd i øret. Vi ønsker og strekke oss den ekstra milen for at du som kunde skal bli 100% fornøyd, vi lever og ånder lyd og gir oss ikke før alle opplever den ekstra wow-faktoren som god lyd kan gi. Som arrangør trenger du ikke tenke på noe rundt det tekniske ved å booke oss da vi tar av oss hver minste detalj til ditt arrangement.

Vi leverer til hele Norge.

For å kunne være best på markedet må vi også ha det beste utstyret. Utleieparken har utstyr fra blant annet: Martin Audio, Turbosound, Void, XTA, Lab gruppen, Full Fat Audio, Allen & Heath, Shure, Rode, Sennheiser, LD systems, QSC, Electro voice, Gravity, Cameo m.fl.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale, vi elsker å prate om lyd.

Lyd

Vi har proffesjonelle PA-System i alle størrelser fra anerkjente merker. Vi leverer, henter og rigger opp alt dere trenger av lyd, lys og scene til deres event.

Lys

Vi har avtaler med noen av Norges beste lys-teknikkere og kan skaffe alt dere trenger på lysfronten, Lysteknikker kan også leies etter avtale.

Backline & Scene

Skal dere ha eventet utendørs har vi scener, teknikk og aggregater i ulike størrelser som kan dekke alt fra små til store arrangementer. Backline leveres fra vår samarbeidspartner Hoba's Backline.

bottom of page